Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kinna IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Kinna IF
Fotboll
P-07
Pojkar, Div 14 Mark - Kompísligan

Match

IFK Örby

Örby IP
1 juni 2016
18:30

Kinna IF Röd

Referat

Referat: IFK Örby - Kinna IF Röd

Vilken match publiken på Örby IP bjöds på en härlig Onsdagskväll, förmodligen den bästa fotbollsmatch som spelats på på IP på många år! Två oerhört bra lag som bytte chanser med varandra och kämpade förträffligt som lag där man stöttade varandra både i anfalls och försvarsspelet.

Målvakter
I vanlig ordning fick tre killar stå varsin period och alla tre gjorde denna dagen kanoninsatser med fina räddningar och orädda ingripanden vid motståndarnas fötter som ibland kan vara lite otäckt. Framförallt minns vi en monsterräddning i andra perioden när vi var som mest tillbakapressade – Fantastiskt!

Backar
Klanderfritt i deffensiven, kämpade och slet, tufft men juste, mot Örbys frejdiga anfall. Kanske något ängsliga och snabba ibland när vi själva hade bollen och stressade iväg en pass. Men så fort vi hade anfall var det bra snack mellan backarna vem som stannade kvar och täckte upp åt den andre.

Mittfältare
Här märktes att grabbarna tog åt sig det vi visade och pratade om på tisdagens träning och före matchen hur man skulle agera och utnyttja sina positioner i både anfalls och försvarsspel. Att spela på mitten innebär många löpningar åt bägge håll i banan och så killarna sprang!

Anfallare
Även här såg vi mer rörelse än vad vi sett tidigare och när vi fick våra chanser så kom man till avslut.

Avbytare
Trötta, drack vatten, hejade och ivriga att få komma in på plan igen.


Örby tog ledningen i matchens mittperiod, något som inte bekom våra killar som fortsatte att kämpa och när väl kvitteringen föll så var den något turlig måste sägas då ett skott styrdes av ett Örbyben. Denna gången lyckades vi även få in ytterligare en boll och när domaren äntligen blåste av matchen var det vi som fick jubla.

Vi ledare är oerhört stolta över grabbarna som gör en kanonmatch allihopa och vi är helt övertygade om att vi kommer att få många härliga matcher mot detta örby de närmsta åren, denna gången var det vi som hade det lilla extra flytet. Tack Örby för en härlig fight!

// Ledarna

Andra möten i serien

sön 11 sep 2016, 16:00 Kinna IF Röd - IFK Örby